Trei persoane au fost rănite într-un accident produs, marţi dimineaţă, pe DN 2, în judeţul Vrancea, fiind implicate un autotractor, un tractor şi o autoutilitară. În urma accidentului, se circulă pe un fir alternativ în zona localităţii Rugineşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Paula Enache, marţi dimineaţă, pe DN 2, la intersecţia cu Rugineşti, un autotractor înmatriculat în Turcia, care circula pe direcţia Focşani-Adjud, s-a ciocnit cu un tractor care se deplasa în aceeaşi direcţie, după care a ajuns pe contrasens unde a lovit o autoutilitară.

La locul accidentului au intervenit şi pompierii, întrucât una dintre victime a rămas încarcerată.

"În această dimineaţă, în jurul orei 07.15, pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Rugineşti, în urma căruia au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată. La faţa locului s-au deplasat modulul SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Forţele de intervenţie au acţionat pentru descarcerarea victimei pe care au extras-o din autoturism în stare conştientă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Duţă.

Doi răniţi au fost transportaţi cu ambulanţa SMURD la spitalul din Adjud, iar al treilea a fost preluat şi transportat la aceeaşi unitate spitalicească de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

În zona producerii accidentului se circulă alternativ, pe un singur sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.