Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Maramureş după ce au fost prinşi în flagrant de poliţişti şi procurorii DIICOT când vindeau droguri de mare risc, în Baia Mare. În urma percheziţiilor făcute în acest dosar, au fost găsite o jumătate de kilogram de cocaină, comprimate de MDMA şi canabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş au dispus, sâmbătă şi duminică, reţinerea pentru 24 de ore a trei inculpaţi, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc.

"În fapt s-a reţinut că, în perioada 22-23 ianuarie 2021, inculpaţii au fost surprinşi în flagrant delict, pe raza municipiului Baia Mare, în timp ce încercau să comercializeze droguri de mare risc. În urma percheziţiilor domiciliare, a fost găsită şi ridicată cantitatea de peste jumătate de kilogram de cocaină, 500 de comprimate MDMA şi 200 de grame de canabis", arată DIICOT, într-un comunicat de presă de luni.

Totodată, au fost indisponibilizate sumele de 17.000 de lei şi 1.000 de euro, telefoane mobile şi înscrisuri necesare documentării activităţii infracţionale.

Ulterior, Tribunalul Maramureş a dispus arestarea preventivă a celor trei inculpaţi, pentru 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciului Poliţie Rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.