Brigada Rutieră din Capitală anunţă că traficul rutier a fost reluat în zona Pasajului Unirii, după accidentul din această după-amiază. S-a deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, după ce o persoană şi-a pierdut viaţa şi o alta este intubată, iar 22 de turişti au ajuns la spitalele din Capitală, pentru îngrijiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brigada Rutieră anunţă că la acest moment, activitatea de cercetare la faţa locului s-a încheiat, iar traficul rutier a fost reluat, circulaţia desfăşurându-se sub îndrumarea poliţiştilor din cadrul Brigăzii Rutiere. ”În această situaţie s-a deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Brigăzii Rutiere sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Cu privire la semnalizarea rutieră din zona Pasajului Unirii, menţionăm că Brigada Rutieră a Capitalei a solicitat Administraţiei Publice Locale, la scurt timp după redeschiderea Pasajului Unirii, suplimentarea semnalizării rutiere, în scopul preîntâmpinării producerii de evenimente rutiere”, se arată în cominicat.

Măsurile au fost implementate la sfârşitul lunii octombrie, şi au constat în instalarea unor console metalice flexibile, marcaje rutiere tip pictogramă cu semnificaţia "accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 3,5m", mai precizează Brigada Rutieră.

 

Un accident grav a avut loc, vineri, în Pasajul Unirii din Capitală, în care a fost implicat un autocar care transporta cetăţeni greci. În urma accidentului, o persoană a decedat, iar 22 de victime au ajuns la 4 spitale din Capitală, potrivit şefului DSU, Raed Arafat. Un alt pacient este intubat şi a fost transferat la Spitalul Floreasca, în stare critică. În autocar se aflau 47 de pasageri, toţi turişti greci. Şoferul autocarului a fost testat aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.