Traficul rutierpe autostrada A2 a fost redeschis, sâmbătă seară, la aproximativ nouă ore de la accidentul în care trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 57 au fost rănite, fiind finalizată cercetarea la faţa locului făcută de Poliţia Rutieră. Administratorul drumului a împrăştiat materiale antiderapante pe carosabil pentru a absorbi cantitatea mare de uleiuri şi combustibili care s-au scurs pe autostradă de la maşinile avariate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traficul rutier a fost redeschis, sâmbătă, în jurul orei 17.30, după ce, timp de nouă ore, nu s-a putut circula pe sensul Bucureşti - Constanţa din cauza accidentului care a avut loc la kilometrul 67 al autostrăzii.

În acest interval, după finalizarea operaţiunilor de triere a victimelor şi de transportare la spital, poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului şi mai multe măsurători pentru a putea determina dinamica accidentului.

Traficul rutier a fost blocat, sâmbătă începând cu ora 8.42, pe Autostrada A2, sensul Bucureşti - Constanţa.

În accidentul de circulaţie au fost implicate 29 de autovehicule, trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 57 au fost rănite.

Poliţiştii de la Brigada de Autostrăzi şi Misiuni Speciale a IGPR şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în urma accidentului.

Accidentul de sâmbătă dimineaţă este cel mai grav eveniment rutier produs vreodată pe Autostrada Soarelui, spun poliţiştii de la Poliţia Rutieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.