Traficul rutier mai este întrerupt, vineri seară, din cauza zăpezii şi a viscolului, pe două drumuri naţionale din judeţul Vaslui şi un drum naţional din judeţul Galaţi, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, potrivit sursei citate, vineri seară, la ora 19.00, traficul rutier era încă întrerupt pe DN24D Balabaneşti - Cuca, din judeţul Galaţi şi pe drumurile naţionale DN24A Murgeni - Fălciu şi DN26 Găneşti – Blăgeşti, din judeţul Vaslui.

Ultimul drum naţional redat circulaţiei rutiere este DN11A Podul Turcului - Bârlad, din judeţul Vaslui, unde traficul a fost reluat în jurul orei 19.00.

Poliţiştii rutieri precizează că se circulă în condiţii de iarnă şi că recomandă şoferilor să ruleze cu prudenţă

Sursa citată a mai informat că, începând cu ora 17.00, în judeţul Hunedoara, traficul feroviar a fost reluat pe Secţia de cale Ferată 202, între Merişori şi Crivadia, care fusese întrerupt din cauza unui copac care a căzut pe linia de cale ferată, la kilometrul feroviar 64+239 de metri.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.