Traficul pe drumul judeţean care leagă municipiul Sibiu de oraşul Cisnădie, blocat în urma accidentului soldat cu un mort şi un rănit şi în care au fost implicate patru maşini, a fost reluat duminică seară, la aproximativ trei ore de când a fost oprit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia rutieră pe drumul judeţean 106 C, care leagă municipiul Sibiu de oraşul Cisnădie, a fost reluată duminică seară în jurul orei 20.30, la aproximativ trei ore după producerea accidentului în care au fost implicate patru maşini şi în urma căruia o persoană a murit, iar alta a fost rănită

”Şoferul unui autoturism a intrat într-o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune frontală cu o maşină ce circula din sens opus. Din impact, au fost lovite alte două maşini”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.

 

Potrivit sursei citate, şoferul vinovat a rămas încarcerat şi s-a intervenit pentru scoaterea sa din maşină. Bărbatul era în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, dar nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat.

Unul dintre ceilalţi şoferi implicaţi a fost rănit şi a ajuns la spital.

FOTO: Info Trafic Sibiu
FOTO: Info Trafic Sibiu

 

Traficul a fost complet blocat, în urma accidentului, iar ulterior s-a reluat pe o bandă, alternativ, la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia desfăşurându-se normal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.