Traficul a fost deblocat marţi seară în zona Ferentari din Sectorul 5 al Capitalei, unde trei case au fost cuprinse de un incendiu. E-Distribuţie Muntenia a precizat că incendiul ar fi fost provocat de un angajat al unei firme terţe, care executa lucrări în zonă şi care ar fi lovit accidental cabluri ale RATB, iar acestea au luat foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru News.ro că pe strada Toporaşi mai sunt două echipaje de intervenţie în supraveghere, iar angajaţii reţelei de distribuţie electrică fac lucrări pentru restabilirea alimentării cu energie.

El a precizat că traficul a fost reluat, fiind izolată cu balize zona în care se lucrează.

Reprezentanţii E-Distribuţie Muntenia spun că incendiul a fost provocat de un angajat al unei alte firme care făcea lucrări în zonă pentru un alt furnizor de utilităţi şi care ar fi lovit accidental cablurile RATB.

"În legătură cu incidentul din strada Tocilei (zona Toporaşi / Ferentari), dorim să precizăm că a fost cauzată de o firma terţă care executa lucrări pentru un alt furnizor de utilităţi, nefiind contractată de E-Distribuţie Muntenia. Un lucrător al firmei terţe a lovit cablurile regiei de transport, ce au luat foc şi au afectat astfel şi reţeaua de distribuţie a energiei electrice din zonă. Avem deja echipe pe teren şi facem tot posibilul sa restabilim alimentarea cu energie electrică a clienţilor afectaţi în zona Toporasi în cel mai scurt timp posibil”, susţin reprezentanţii E-Distribuţie Muntenia.

Pompierii au intervenit, marţi după-amiază, pentru stingerea incendiilor la trei case din zona Ferentari, iar reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov spuneau că incendiile au izbucnit după ce un transformator electric de pe strada Toporaşi a luat foc şi a generat o avarie parţială a reţelei, precum şi deteriorarea altor transformatoare din zonă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.