Traficul rutier este restricţionat, joi, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti şi pe Autostrada Soarelui pentru diferite lucrări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 27 aprilie, până  la ora 16.00, circulaţia va fi restricţionată pe a doua bandă a autostrăzii A1, pe sensul Piteşti - Bucureşti, între km. 103+500 si 104 + 500, pentru colectarea nisipului din glisierele mediene”, anunţă Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că, de asemenea, în intervalul orar 10:00-12:00, între  km. 10+500 şi 13, sensul către Piteşti, va fi restrictionată banda nr 2, pentru colectare nisip din zona mediană.

”Adaptaţi viteza, asiguraţi-vă şi semnalizaţi din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie! Nu opriţi în mod nejustificat pe banda de urgenţă”, recomand poliţiştii.

Centrul Infotrafic anunţă lucrări şi pe Autostrada Soarelui.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 27 aprilie, se vor efectua lucrări în sensul giratoriu A4-DC89, pe sensul spre litoral, cu indisponibilizare banda 1 şi banda 2”, anunţă Centrul Infotrafic.

Lucrările sunt programate până la ora 18.00.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.