Traficul spre Autostrada A2, la ieşirea din Bucureşti, a fost deviat, sâmbătă, din cauza accidentului în care un camion s-a răsturnat peste un autoturism, la kilometrul 33, în zona localităţii Fundulea, circulându-se în coloane foarte mari şi pe DN3 Bucureşti-Călăraşi. După ce a fost descarcerat, bărbatul aflat în autoturism a fost transportat cu un elicopter SMURD pe stadionul Dinamo, urmând să ajungă la Spitalul Floreasca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Din cauza accidentului de pe Autostrada A2, circulaţia pe sensul de mers către Constanţa, la ieşirea din municipiul Bucureşti, a fost deviată pe Strada Gării Căţelu, Str. Drumul Între Tarlale, oraş Pantelimon, DN 3, spre Brăneşti-Fundulea, anunţă Poliţia Capitalei.

Poliţiştii recomandă şoferilor şi folosirea unei alte rute, respectiv Şoseaua Colentina-Afumaţi-Urziceni-Slobozia, pentru a nu crea ambuteiaje la ieşirea din Capitală.

Totodată, Centrul Infotrafic informează că circulaţia rutieră pe sensul către Lehliu al DN3 Bucureşti -Călăraşi se desfăşoară cu dificultate, în coloană, pe raza judeţului Ilfov. Pe acest tronson s-au format coloane foarte mari de autovehicule, precizează poliţiştii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Infotrafic aminteşte că, din cauza accidentului rutier în care au fost implicate un autocamion încărcat cu cereale şi un autoturism, traficul pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui este în continuare întrerupt la kilometrul 33, în zona localităţii Fundulea, în judeţul Călăraşi, iar circulaţia a fost deviată pe drumul vechi DN3.

Mai mult, traficul este îngreunat pe acest drum naţional şi din pricina ploii torenţiale.

Infotrafic recomandă şoferilor care doresc să se deplaseze dinspre Capitală către Constanţa ruta: DN2 Bucureşti - Urziceni - DN2A - Urziceni - Slobozia, cu intrare pe autostradă la Drajna.

Elicopter SMURD pe A2/Foto: ISU Bucureşti-Ilfov
Elicopter SMURD pe A2/Foto: ISU Bucureşti-Ilfov

Bărbatul aflat în autoturismul peste care camionul s-a răsturnat, sâmbătă, pe Autostrada A2, blocând traficul, a fost descarcerat şi extras din maşină după aproximativ două ore şi jumătate de la producerea accidentului. Ulterior, bărbatul de 54 de ani a fost transportat pe Stadionul Dinamo, urmând să ajungă la Spitalul Floreasca, potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov. Şoferul camionului a suferit doar zgârieturi în urma impactului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.