Un bărbat de 53 de ani, din localitatea Ianova, judeţul Timiş, a murit, miercuri, după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ 30 de metri, de pe o antenă radio. Poliţiştii au întocmit dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, în localitatea Ianova din judeţul Timiş, un bărbat ar fi căzut de pe o antenă radio. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 53 de ani a căzut de la o înălţime de aproximativ 30 de metri, în timp ce executa lucrări de mentenanţă la o staţie de monitorizare spectre radio, rezultând, din nefericire, decesul acestuia”, a transmis IPJ Timiş.
 
Conform procedurilor, în cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi nerespectarea măsuri legale de securitate şi sănătate în muncă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.