Trei persoane şi-au pierdut viaţa, miercuri, după ce maşina în care se aflau, un autoturism marca Dacia Logan, a izbit puternic un autocamion de marfă în care se afla şoferul şi doi copii. Persoanele din Logan au decedat pe loc în urma impactului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Timiş, accidentul a avut loc în dreptul localităţii Belinţ, pe DN6, drumul care leagă Timişoara de Lugoj.

„Un autoturism ce se deplasa de la Timişoara spre Lugoj, la un moment dat, a intat pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară ce se deplasa regulamentar din sens opus. În urma impactului, trei persoane au decedat”, au declarat reprezentanţii IPJ Timiş.

Se pare că pătrunderea pe contrasens s-a produs pe fondul oboselii, şoferul adormind la volan. În urma accidentului, camionul de marfă s-a răsturnat pe şosea.

Şoferul Loganului avea 39 de ani, iar pasagerii, un bărbat şi o femeie, 67, respectiv, 58 de ani.

Şoferul autocamionului, precum şi cei doi copii, o fată şi un băiat care îl însoţeau, de 8 şi 9 ani, au scăpat fără răni.

Poliţiştii încearcă să stabilească cu precizie cum anume s-a produs accidentul, iar circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Centrul Infotrafic anunţă că valorile de trafic sunt în creştere.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.