O ţeavă de gaze a fost fisurată în urma unui accident care a avut loc duminică, în apropierea unei zone rezidenţiale din cartierul Militari din Capitală, avaria fiind remediată de un echipaj de la Distrigaz, fără a exista pericolul unei explozii, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Adrian Marin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţeava a fost fisurată de un şofer care voia să întoarcă maşina, iar pentru că existau scurgeri de gaze într-o zonă în care sunt mai multe blocuri, au fost alertate ISU Bucureşti-Ilfov şi Distrigaz.

Potrivit lui Adrian Marin, accidentul a avut loc în jurul orei 14.00, iar la faţa locului a fost trimisă o autospecială de intervenţie, însă nu a fost necesară intervenţia pompierilor.

Avaria a fost remediată de o echipă de intervenţie de la Distrigaz, niciun moment neexistând pericol de explozie, a mai spus Adrian Marin.

Autospeciala de intervenţie a ISU a fost retrasă după ce la locul accidentului a ajuns echipa de intervenţie a Distrigaz.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.