Pompierii au reuşit să-l scoată la suprafaţă pe tânărul în vârstă de 18 ani îngropat de un mal de pământ care s-a surpat în timp ce săpa o fosă septică, în localitatea buzoiană Smeeni, salvatorii de la Ambulanţă începând manevrele de resuscitare. Intervenţia pompierilor a durat aproape două ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, Vasile Prahoveanu, a declarat că tânărul în vârstă de 18 ani a fost scos de sub pământul care a căzut peste el şi predat unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a început manevrele de resuscitare conform protocolului.
 
Operaţiunea de scoatere a tânărului de sub pământ a durat aproape două ore.

Adolescentul săpa o fosă septică, sâmbătă dimineaţă, în localitatea buzoiană Smeeni, când un mal s-a surpat, iar o cantitate mare de pământ a căzut peste el, acoperindu-l.

Fosa septică avea o adâncime de aproximativ cinci metri adâncime.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU Buzău, un excavator al Primăriei, precum şi două ambulanţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.