Salvamontiştii au intervenit, sâmbătă, pentru a acorda primul ajutor şi a coborî de pe munte un tânăr de 28 de ani care a fost lovit în cap de un bolovan desprins din versant, pe Valea Albă din Bucegi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În urmă cu câteva ore, un tânăr de 28 de ani a suferit un accident pe Valea Albă din Bucegi. Acesta împreună cu câţiva prieteni încercau să urce pe munte, când un bolovan s-a desprins din versant şi l-a izbit pe bărbat în cap. Victima a suferit un traumatism cranian deschis cu sângerare şi, din cauza loviturii puternice, avea ameţeli şi stări de vomă”, au anunţat reprezentanţii Salvamont.

A fost necesară intervenţia salvamontiştilor din Buşteni, care după acordarea primului ajutor, au coborât victima de pe munte şi au predat-o unui echipaj de la ambulanţă.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigaţii tomografice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.