Un tânăr de 24 de ani din Iaşi, însoţitor de bord, a fost găsit spânzurat într-o pădure din municipiu, asupra sa nefiind găsit vreun bilet de adio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Robert Ştefan Cepăreanu a plecat în urmă cu două zile de acasă, iar joi trebuia să se prezinte la muncă, lucru care nu s-a întâmplat. El muncea ca însoţitor de bord la o companie aeriană.

Bărbatul a fost găsit spânzurat, vineri, în pădurea din apropierea pârtiei de schi din zona Copou. El nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi explice gestul, în timp ce telefonul său era descărcat.

O fostă colegă de serviciu, Ştefania Sidor, îl descrie pe tânăr ca fiind cu bun simţ, respectuos şi muncitor.

“Era un tânăr cu foarte mult bun-simţ, cum rar mi-era dat să văd acolo, foarte respectuos, responsabil şi muncitor. Va rămâne mereu în amintirea mea ca fiind copilul cu zâmbetul pe buze, chiar şi atunci când îmi spunea povestea sa de viaţă, una cel puţin amară... Dumnezeu să te ierte, copil blând şi bun!“, a scris pe Facebook, Ştefania Sidor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.