Un tânăr de 21 de ani a decedat marţi dimineaţă, după ce maşina sa a fost lovită şi proiectată într-un copac de un alt vehicul, condus de un şofer în vârstă de 70 de ani, în zona Fântânii Mioriţa, din Bucureşti

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În jurul orei 05:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Şos. Bucureşti-Ploieşti. 
Din primele date, accidentul s-a produs pe Şos. Bucureşti-Ploieşti, în zona Fântânii Mioriţa, conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 70 de ani, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani", anunţă poliţiştii.
 
În urma impactului, cel de-al doilea autovehicul a fost proiectat într-un copac din zona care desparte cele două sensuri de circulaţie, iar şoferul maşinii a decedat.
 
Celalălalt şofer, în vârstă de 70 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.
 
În acest moment traficul este restricţionat pe benzile 3 de circulaţie, ambele sensuri, în zona producerii evenimentului.
 
Se desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.