Un băiat de 15 ani şi un bărbat de 65 de ani, din oraşul sucevean Dolhasca, au fost răniţi în urma unui accident provocat de către un şofer băut şi fără permis de conducere, după ce acesta a ieşit cu maşina în afara şoselei, pe un drum judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Suceava, accidentul s-a petrecut în localitatea Gulia, de pe drumul judeţean DJ 208 S, după ce şoferul maşinii, un bărbat de 39 de ani din Dolhasca, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers pe fondul consumului de alcool.

În consecinţă, şoferul a ieşit cu autoturismul în afara şoselei, unde a lovit un pieton în vârstă de 65 de ani. De asemenea, un băiat de 15 ani din maşina a fost rănit, cele două victime fiind transportate la Spitalul Municipal Fălticeni.

”Conducătorul auto a fost testat de către poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,67 mg/litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor în baza de date a Poliţiei, s-a constatat că şoferul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu.

Poliţiştii suceveni au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 39 de ani pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.