Trei femei şi un copil de zece ani au fost răniţi uşor, vineri după-amiază, după ce şoferul unui autoturism Renault Clio, care circula dinspre municipiul Suceava spre localitatea suceveană Zvorişte, a intrat într-o depăşire neregulamentară pe DN 29A, în afara localităţii Adâncata, iar maşina s-a ciocnit de o ambulanţă SMURD care transporta un pacient.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat pentru News.ro că accidentul s-a petrecut, vineri după-amiază, în jurul orei 16.00, pe DN 29A, în afara localităţii sucevene Adâncata, situată la aproximativ 7 - 8 kilometri distanţă de municipiul Suceava.

Potrivit sursei citate, un tânăr de 22 de ani, din localitatea Hanşeşti, aflat la volanul unui autoturism Renault Clio, în care se mai aflau trei femei, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, într-o curbă strânsă la dreapta, iar maşina s-a ciocnit cu o ambulanţă SMURD condusă regulamentar de un angajat ISU, în vârstă de 33 de ani, din Suceava.

Salvarea transporta la Spitalul Judeţean Suceava un băiat de zece ani, împreună cu mama sa.

În urma accidentului, cele trei femei din Renault au fost rănite uşor, la fel şi băiatul care urma să ajungă la spital.

Toate persoanele rănite uşor au ajuns la spital pentru investigaţii medicale, însă din primele date reiese că nu au suferit leziuni care să necesite internarea.

La spital au ajuns şi cei doi şoferi ai maşinilor implicate în accident, pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cazul ambilor şoferi, la testarea cu etilotestul rezultatul a fost zero, a mai spus Ionuţ Epureanu.

Circulaţia rutieră în zona unde s-a produs accidentul s-a desfăşurat alternativ, pe o singură bandă, aproximativ 20 de minute.

Poliţiştii suceveni au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele şoferului care a provocat accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.