Un grav accident rutier, în urma căruia un bărbat de 31 de ani a murit şi o fetiţă de patru ani a fost grav rănită, a avut loc în judeţul Suceava. Ancheta poliţiştilor a arătat că evenimentul a fost rezultatul unei şicanări în trafic, între fostul soţ al unei femei şi actualul iubit. În urma evenimentului, şoferul care a condus agresiv, provocând accidentul, a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Evenimentul a avut loc marţi seară, în jurul orei 21:45, pe raza localităţii Frătăuţii Vechi din judeţul Suceava. 
„Din primele verificări s-a constatat că un  autoturism condus de către un bărbat de 39 de ani din municipiul Rădăuţi, în timp ce rula pe DJ 178C, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un cap de pod. În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 31 de ani din municipiul Rădăuţi, pasager pe scaunul dreapta faţă de autoturism, dar şi rănirea gravă a unei minore in vârstă de 4 ani, pasageră în acelaşi vehicul. Întrucât in cadrul cercetărilor au rezultat mai multe inadvertenţe şi suspiciuni cu privire la eveniment, la nivelul Poliţiei Municipiului Rădăuţi a fost constituită o echipa operativă complexă coordonată de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. Astfel, în urma cercetării locului faptei, a desfăşurării de activităţi investigative şi a administrării materialului probator, au fost obţinute indicii temeinice cu privire la o şicanare anterioară în trafic cu un alt vehicul condus de către un tânăr de 22 de ani din comuna Frătăuţii Noi, jud. Suceava”, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Suceava. 
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că tânărul de 22 de ani care ar fi cauza accidentul, şicanându-l pe şoferul de 39 de ani, este actualul iubit al fostei soţii a bărbatului. 
După ce şoferul din Rădăuţi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, în urma şicanelor, prietenul său, aflat pe scaunul din dreapta şoferului, a fost aruncat prin parbriz şi a murit pe loc. 
Pe locul din spate se afla fiica şoferului, care a fost grav rănită la cap. Copilul în vârstă de patru ani a fost dus la spital
În urma activităţilor de cercetare penală, poliţiştii au dispus măsura reţinerii şoferului de 22 de ani pentru 24 de ore. El este suspect pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, ancheta desfăşurându-se sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.