Poliţiştii de frontieră suceveni au ridicat un autoturism Porsche Panamera în valoare de 117.000 de euro de la un cetăţean estonian care voia să intre cu acesta în ţară. Maşina este căutată în Estonia într-un dosar de înşelăciune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia de Frontieră a anunţat sâmbătă, printr-un comunicat, că autoturismul a fost depistat vineri, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

La volanul maşinii marca Porsche Panamera, fabricat în 2016 şi înmatriculat în Estonia, se afla un cetăţean estonian în vârstă de 45 de ani, care era însoţit de alţi doi bărbaţi tot din Estonia.

FOTO: Poliţia de Frontieră
FOTO: Poliţia de Frontieră

”Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au efectuat un control asupra maşinii, ocazie cu care au constatat că certificatului de înmatriculare nu prezintă elementele de formă şi fond ale unui document autentic, fapt pentru care s-a trecut la efectuarea unor verificări suplimentare”, se arată în comunicat.

FOTO: Poliţia de Frontieră
FOTO: Poliţia de Frontieră

În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că, în cazul maşinii cu certificat de înmatriculare fals autorităţile din Estonia lansaseră o alertă, tot vineri, ”având ca obiect infracţiunea de înşelăciune”.

FOTO: Poliţia de Frontieră
FOTO: Poliţia de Frontieră

Autoturismul în valoare de 117.000 de euro a fost indispobnibilizat de către poliţişti, iar în cauză se fac cercetări pentru tăinuire şi uz de fals.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.