Incendiul izbucnit, duminică dimineaţă, la acoperişul chiliilor de la Mănăstirea ”Sfântul MIna” din Roşiori, judeţul Suceava, a fost lichidat de către pompieri. Aceştia au stabilit că flăcările au pornit de la o sobă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din Suceava au anunţat că incendiul izbucnit la ora 6.30 la acoperişul chiliilor de la Mănăstirea ”Sfântul MIna” din Roşiori a fost lichidat după mai bine de patru ore. 

În urma verificărilor de la faţa locului, pompierii au stabilit că focul a pornit de la o sobă. 

Intervenţia a fost extrem de dificilă din cauza suprafeţei mari care a fost afectate, dar şi pentru că s-a lucrat la înălţime cu două scări şi din cauza fumului dens. 

În urma incendiului, nicio persoană nu a fost rănită, dar pagubele materiale sunt considerabile. Focul a distrus acoperişul clădirilor care au amprenta la sol de 1.400 de metri pătraţi, dar a afectat şi încăperile. 

Structura de beton a clădirilor a fost, însă, salvată. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.