O ploaie torenţială care a durat aproximativ o oră şi jumătate a inundat străzile din oraşul Buzău, apa intrând în mai multe curţi şi în case şi făcând necesară intervenţia pompierilor şi jandarmilor. De asemenea, apa a inundat subsolul Centrului de primire minori în regim de urgenţă din municipiul Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Instituţiei Prefectului Buzău, în urma ploii torenţiale care s-a abătut luni după amiază asupra Buzăului, au fost inundate mai multe străzi şi pasaje din oraş.

FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian

De asemenea, apa intrat în 13 curţi, 2 locuinţe şi 11 beciuri şi în subsoluri.

În plus, au fost inundate mai multe pasaje dar şi o parte a şoselei de centură a municipiului Buzău. Mai mulţi şoferi au rămas cu maşinile blocate în apa care a ajuns să măsoare în unele zone ale oraşului până la jumătate de metru.

FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian

De altfel, o şoferiţă a cerut ajutorul pompierilor după ce apa a intrat la motorul maşinii pe care o conducea iar autoturismul nu a mai putut fi mişcat de pe loc.

FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian

De asemenea, a fost inundat subsolul Centrului de primire minori în regim de urgenţă din municipiul Buzău, unde au intervenit atât pompieri cât şi jandarmi pentru a scoate apa din imobil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.