Călătorii din staţia de metrou Universitate au fost evacuaţi, vineri, din cauza unei avarii în tunelul spre Unirii, de unde se simte miros de fum, garniturile de tren circulând în ambele sensuri, fără a opri la Universitate, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile. Staţia de metrou Universitate a fost redeschisă traficului, au anunţat reprezentanţii Metrorex şi ai ISU

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 16.08: Incendiul de la metrou a fost stins, staţia Universitate a fost redeschisă traficului

Staţia de metrou Universitate a fost redeschisă traficului, au anunţat reprezentanţii Metrorex şi ai ISU, după ce în jurul orei 15.00, călătorii au fost evacuaţi din cauza unui incendiu iscat în tunelul spre Unirii, de unde se simţea miros de fum. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a anunţat că incidentul s-a datorat ”apriderii unor izolatori la nivelul şinei de tren”, problemă care a mai apărut şi anul trecut.

Nu sunt persoane rănite. La staţia Universitate erau câteva zeci de persoane la suprafaţă”, a precizat Vasile.

Peste 30 de pompieri au intervenit la remedierea incidentului.

Timp de aproape o oră garniturile de tren au circulat în ambele sensuri, fără a opri la Universitate.

La rândul lor, rerezentanţii Metrorex au confrimat pentru News.ro că situaţia a revenit la normal.

Staţia de metrou Universitate, evacuată din cauza unei avarii în tunelul spre Unirii

"Este o avarie pe tunel de metrou, între Universitate şi Unirii, de unde se simte uşor miros de fum. Călătorii de pe peronul staţiei Universitate au fost evacuaţi”, a spus Daniel Vasile.

În staţia de metrou Universitate a fost restricţionat accesul călătorilor, iar Detaşamentul Special de Salvatori face verificări la faţa locului.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

"Trenurile de metrou circulă în ambele sensuri prin staţia Universitate, dar fără a opri în staţie”, a precizat Daniel Vasile.

Autospeciale ale ISU au fost trimise la staţiile de metrou Universitate şi Unirii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.