Soţia fostului şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor a reclamat că s-ar fi tras focuri de armă în sediul firmei sale. Poliţiştii au demarat o anchetă, găsind patru orificii, dar şi două bile din metal la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, Alina Dinu, a declarat pentru News.ro, că joi, în jurul orei 23.00, poliţiştii au fost sesizaţi în urma unui apel primit prin 112 de la o femeie de 55 de ani, din Oradea, că a găsit în peretele din sticlă de la intrarea într-o societatea comercială din municipiu patru orificii, iar acestea ar fi fost produse în noaptea de 3 spre 4 aprilie.

“Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi, în urma cercetărilor efectuate, au constatat că peretele din sticlă din exteriorul clădirii prezintă patru orificii cu diametrul de 5 mm. În apropierea clădirii, au fost descoperite două bile din metal, cu acelaşi diametru, care urmează să fie supuse expertizării, pentru a se stabili tipul şi provenienţa acestora”, a declarat Alina Dinu.

Cercetările sunt continuate de Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

Surse locale menţionează faptul că femeia care a sesizat autorităţile este soţia fostului şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavra.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.