Societatea de Transport Bucureşti (STB) a dispus retragerea troleibuzelor în depouri, din cauza condiţiilor meteorologice extreme care au dus la apariţia a numeroase avarii la liniile de contact.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

STB anunţă că, sâmbătă, începând cu ora 16.50, s-a dispus retragerea tuturor troleibuzelor şi introducerea unor linii navetă de autobuz numai pentru zonele în care nu existau alternative pentru călătorii liniilor de troleibuz.

Astfel, pentru preluarea călătorilor din zonele în care nu există alte variante de transport public (linii de tramvai sau autobuz) şi pentru a fluidiza anumite artere, STB SA a decis înfiinţarea a trei linii navetă de autobuze.

Astfel, linia 665 va circula de la terminalul ”Pajura” până la terminalul ”Sfinţii  Voievozi”, linia 670 va circula de la Bulevardul Basarabia până la terminalul ”Vasile Pârvan”, linia 696 va circula de la terminalul ”Depou Alexandria” până la terminalul ”Gara de Nord".

”Tot din cauza vremii extreme, în cursul dimineţii, STB SA a decis înfiinţarea altor patru linii navetă de autobuze 610, 621, 632 şi 641, pentru preluarea călătorilor din staţiile liniilor de tramvai 1,10, 21, 32 şi 41”, a transmis societatea.

STB precizează că echipele de intervenţie fac eforturi pentru ca duminică circulaţia mijloacelor de transport public să revină la normal.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.