Situaţia traficului din judeţul Bistriţa-Năsăud este monitorizată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, care anunţă, miercuri, că au fost înregistrate ceci de apeluri la 112 pentru a semnala maşini blocate. Patru accidente rutiere s-au produs în judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa – Năsăud a monitorizat situaţia operativă din judeţ în urma manifestării fenomenelor meteorologice (lapovită, ninşoare, îngheţ)”, a transmis, miercuri, Prefectura Bistriţa-Năsăud.

Potrivit instituţiei, în intervalul 06.30 – 07.30, la Dispeceratul Integrat ISU SAJ Bistriţa – Năsăud au fost semnalate, prin numărul unic de urgenţă unic 112, peste 30 de solicitări pentru degajarea / curăţarea drumurilor naţionale şi judeţene din zona de competenţă.

Apelurile au fost făcute pentru a semnala:

  • DN 17 C blocat în zona Dealulului Târgului din cauza poleiului şi zăpezii.
  • DJ 173 blocat pe în zona Dealului Jelnei din cauza poleiului şi zăpezii.
  • DN 17 D blocat în zona Dealului Mocodului din cauza poleiului şi zăpezii.

”În această dimineaţă, în judeţul Bistriţa – Năsăud, au fost înregistrate patru accidente rutiere, trei dintre acestea fiind soldate doar cu pagube materiale (tamponări uşoare) în localităţile Josenii Bârgăului, Livezile şi Ilva Mică, respectiv un accident rutier soldat cu rănirea unui persoane (autoturism căzut în râul Someş, între localităţile Sângeorz – Băi şi Ilva Mică)”, a mai transmis Prefectura.

La ora transmiterii acestei ştiri, mai multe utilaje acţionează în zonele cu polei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.