Un copil de şapte ani şi mama lui au murit în urma accidentului produs, joi seară, la Cârţişoara, judeţul Sibiu, decesele fiind declarate după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Un alt băiat, de 14 ani, a fost dus la spital. Cei trei au fost loviţi de o maşină condusă de un bărbat băut şi fără permis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Sibiu, în urma accidentului de la Cârţişoara, un copil de şapte ani, cu traumatism cranian sever şi multiple leziuni ale membrelor, a fost declarat decedat întrucât manevrele de resuscitare nu au dat rezultate.
 
De asemenea, a fost declarat decesul, după resuscitare, în cazul mamei copilului, o femeie de 30 de ani, care avea leziuni incompatibile cu viaţa.
 
Al doilea copil, un băiat de 14 ani, cu traumatism la un picior, a fost transportat la CPU Sibiu.
 
Accidentul a avut loc, joi seară, în localitatea Cârţişoara, după ce femeia şi cei doi copii, care se aflau pe marginea drumului, au fost loviţi de o maşină condusă de un bărbat de 37 de ani, cu domiciliul în Cisnădie. El a plecat pe jos de la locul accidentului.
 
Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, autorul accidentului a fost identificat de către poliţiştii rutieri care l-au găsit în localitate la scurt timp după ce a părăsit locului faptei. El nu deţine permis de conducere şi a avut o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Anterior, autorităţile anunţau că manevrele de resuscitare erau făcute pentru cei doi copii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.