Trei persoane sunt cercetate de procurorii sibieni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce nu au respectat izolarea la domiciliu. Astfel, un bărbat a plecat de acasă pentru a-şi înscrie autoturismul în circulaţie, iar alte două persoane au mers în piaţa din Avrig pentru a vinde legume şi fructe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig au fost înregistrate două dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor. 
 
Astfel, primul dosar îl vizează pe un bărbat din oraşul Avrig. El era plasat în izolare la domiciliu din 17 martie, iar în 19 martie a mers în municipiul Sibiu, la Registrul Auto Român, pentru a-şi înscrie în circulaţie autoturismul personal. 
 
Al doilea dosar se referă la două persoane domiciliate tot în Avrig, care se aflau în izolare la domiciliu din 17 martie şi care în 19 martie au mers în piaţa agroalimentară din oraş pentru a vinde legume şi fructe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.