O tânără de 23 de ani din Sri Lanka este căutată de poliţiştii din Sibiu, după ce a fost dată dispărută de reprezentanţii firmei la care lucra. Tânăra a plecat noaptea trecută din Şura Mică către o direcţie necunoscută şi nu a mai revenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 23 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112”, a transmis, joi, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că tânăra se numeşte SATHEESKUMAR JANSIKA, este de cetăţenie srilankeză şi este angajată a unei firme din localitatea Şura Mică.

Dispariţia a fost semnalată de reprezentanţii firmei la care lucra femeia.

Semnalmente: înălţime 160 cm, greutate 45 de kg, ochi căprui, păr brunet, lung, cu vârfuri castanii.

În momentul plecării, tânăra purta o geacă de culoare roz, pantaloni blue jeans de culoare negru/gri şi încălţăminte sport de culoare albă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.