Şase bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii sibieni, fiind suspectaţi că, în iulie anul trecut, au fost implicaţi într-un scandal care a avut loc în oraşul Dumbrăveni şi în urma căruia mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut, luni, şase persoane, în urma acţiunilor desfăşurate, cu sprijinul Poliţiei municipiului Sighişoara (IPJ Mureş), Poliţiei oraşului Dumbrăveni şi Serviciului Criminalistic din cadrul Poliţiei Judeţene Sibiu, în localităţile Sighişoara (Mureş), Dumbrăveni, Şaroş pe Târnave şi Ernea.

"În fapt, în cursul lunii iulie 2017, în oraşul Dumbrăveni, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între două grupuri de persoane, aproximativ 30,  domiciliate în oraşul Dumbrăveni şi localităţile apropiate, a izbucnit un scandal care a degenerat în acte de violenţă, în urma conflictului mai multe persoane necesitând îngrijiri medicale, două dintre acestea prezentând chiar leziuni care au necesitat între 130 - 140 de zile de îngrijiri medicale", arată sursa citată.

În urma scandalului, s-a deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, respectiv vătămare corporală.

În baza probatoriului administrat până în prezent, luni dimineaţă poliţiştii sibieni au declanşat o acţiune de amploare pentru a pune în aplicare a 17 mandate de aducere emise pe numele persoanelor implicate în agresiune - 13 bărbaţi şi 4 femei - cercetate penal pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă.

În urma investigaţiilor desfăşurate şi audierii celor identificaţi, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă faţă de şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 66 de ani, domiciliaţi în oraşul Dumbrăveni.

Cei şase urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, respectiv vătămare corporală.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.