Şapte adulţi şi un copil au fost evacuaţi, sâmbătă seară, dintr-un bloc din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, după ce s-au înregistrat scăpări de gaz de la o butelie defectă. Nimeni nu a fost rănit, iar oamenii vor reveni în locuinţe după scăderea concentraţiei de gaze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat, sâmbătă seară, că şapte adulţI şi un copil au fost evacuaţI dintr-un bloc de pe strada Nucului, din municipiul Mediaş.

"Este un bloc cu demisol, parter şi două etaje. Au fost evacuaţi şapte adulţi şi un copil. Nu a fost nevoie de îngrijiri medicale. La fata locului se află şi un echipaj SMURD şI se intervine cu două echipaje, dar şi cu echipa firmei de distrubuţie a gazului”, au precizat reprezentanţuu ISU Sibiu.

Potrivit acestora, în prima fază, sursa surgerilor de gaze nu a fost indentificată şI s-au luat măsuri de ventilare a întregului imobil, concentratia de gaz fiind măsurată şi monitorizată.

Ulterior, pompierii au găsit o butelie defectă, care a fost îndepărtată.

”Echipajele rămân în zonă până când concentraţia de gaz va scădea. După ce concentraţia de gaz va scădea, locatarii vor fi ân siguranţă în locuinte”, au mai precizat reprezentanţii ISU SIbiu.

 Ca măsură de siguranţă, a fost oprită energia electrică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.