O maşină condusă de un tânăr băut a intrat pe trotuar, la Sibiu, lovind doi pietoni care stăteau lângă un container de haine. Victimele, posibil oameni ai străzii, au fost grav rănite, fiind transportate la spital de echipaje ale SMURD şi SAJ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, accidentul a avut loc în municipiul Sibiu, la intersecţia blvd Mihai Viteazu cu Nicolae Iorga. Un sibian în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism spre Rahovei, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, iar maşina a ajuns pe trotuar, unde a izbit un container de haine şi a lovit 2 bărbaţi care stăteau lângă container.

Şoferul prezinta o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi pietoni, posibil oameni ai străzii, sunt răniţi grav, arată sursa citată.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au arătat că unul dintre pietoni, un bărbat de aproximativ 39 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi exista suspiciune de fracturi, el fiind transportat la UPU Sibiu de către echipajul SMURD. Celălalt pieton  fost transportat la UPU Sibiu de un echipaj SAJ Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.