Un incendiu a izbucnit, duminică seară, într-un apartament din localitatea Tălmaciu, judeţul Sibiu, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Cincisprezece persoane au ieşit din imobil, care era inundat cu fum, iar un bărbat a fost evacuat de pompieri. Un bărbat a suferit o uşoară intoxicaţie cu fum, iar alte două persoane au făcut atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din Piaţa Textiliştilor din localitatea Tălmaciu.

Acolo au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare, una de transport personal şi victime multiple, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ dintre care una cu medic, a transmis ISU Sibiu.

Primele informaţii arătau că incendiul se manifestă cu degajări mari de fum.

”Din imobil s-au autoevacuat 15 persoane, iar un bărbat a fost evacuat de pompieri. Acesta a suferit o uşoară intoxicaţie cu fum, acesta fiind asistat medical la faţa locului. Alte 2 persoane au primit îngrijiri medicale întrucât au suferit un atac de panică. Nu au fost persoane transportate la spital. Incendiul a fost lichidat prompt, acesta manifestându-se la un aparat electrocasnic (maşina de spălat haine) din interiorul unui apartament situat la etajul 3 al blocului. Apartamentul şi casa scării au fost inundate cu fum. Incendiul a fost cauzat de o lumânare lăsată nesupravegheată în apropierea materialelor plastice şi textile”, a precizat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.