Încă una dintre cele patru persoane implicate în accidentul de pe DJ 106, în judeţul Sibiu, a murit, bilanţul accidentului ajungând la trei morţi şi un rănit. Un adolescent de 16 ani este în stare gravă la spital. Accidentul a fost provocat de un tânăr de 19 ani care a intrat pe contrasens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul ca şoferul unui autoturism, în vârstă de 19 ani, pe fondul vitezei excesive a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un auto condus de un sibian de 74 de ani. În acelaşi auto cu tânărul de 19 ani se mai aflau 2 tineri, în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani. Toţi sunt din Ilimbav/ Marpod”, a transmis, vineri seară, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că accidentul este deosebit de grav, au decedat trei persoane, iar minorul de 16 ani este grav rănit.

”Traficul rutier este în continuare blocat. Poliţiştii rutieri continuă cercetările”, au mai transmis poliţiştii.

Două persoane au murit pe loc în urna imapctului, iar două au fost transportate la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.