Un copil de doi ani a fost rănit, marţi seară, într-un accident rutier produs în judeţul Sibiu, după ce două maşini s-au ciocnit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe Calea Cisnădiei, în zona intersecţiei cu str. I. Ispas. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul ca accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăsării distantei de siguranţă în mers”, a transmis, marţi seară, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că o conducătoare auto de 26 de ani, domiciliată în judeţul Vâlcea, a intrat în coliziune cu o maşină condusă de o femeie de 47 de ani, din Cisnădie, în urma accidentului rezultând vătămarea corporală a unui minor de 2 ani, care a fost transportat la spital.

Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi continuă cercetările.

ISU Sibiu a precizat că s-a intervenit şi cu un echipaj de descarcerare.

”Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui minor în vârstă de 2 ani care a suferit un traumatism cranian. Copilul este transportat la CPU Luther”, a transmis ISU Sibiu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.