Un bărbat din Arad a fost tăiat cu un cuţit, având o rană la mână. Atacatorul a scos apoi un pistol şi a tras două focuri de armă, fiind acum căutat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, în jurul orei 18, am fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U 112, despre un scandal pe Aleea Borsec, din municipiul Arad. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi un echipaj al ambulanţei. În urma investigaţiilor a reieşit că un bărbat de 26 de ani, l-ar fi  împuns cu un obiect tăietor-înţepător şi ar fi tras două focuri de armă înspre un alt bărbat de 29 de ani, ambii din municipiul Arad”, a transmis, vineri seară, IPJ Arad.  

Poliţiştii au precizat că bărbatul de 29 de ani a suferit o rana superficială la nivelul braţului, nu a necesitat transportul la spital.  

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, în funcţie de rezultatul verificărilor urmând a fi extinse şi cu privire la infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a mai precizat IPJ Arad.  

Poliţiştii efectuează verificări pentru identificarea şi depistarea suspectului.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.