Pompierii din Satu Mare s-au mobilizat, joi după-amiază, pentru salvarea unei adolescente din apele râului Someş. Echipajele de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, alături de poliţişti şi jandarmi, au format un lanţ uman pentru scoaterea fetei din apă. Un martor, care a sunat, de altfel, la 112 pentru a anunţa că fata se află în dificultate, a afirmat că tânăra a sărit de pe pod.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc joi după-amiază, în municipiul Satu Mare.
 
”Detaşamentul de pompieri Satu Mare a intervenit astăzi, în jurul orei 15.30, la salvarea unei persoane de sex feminin cu vârsta de aproximativ 16 ani, care se afla blocată în apele râului Someş, la o distanţă de aproximativ 300 de metri de la podul Golescu. De urgenţă s-a deplasat un echipaj format dintr-un ofiţer, opt subofiţeri cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă respectiv cu barca pneumatică. Victima aflată în apropierea malului a fost scoasă din apă, formându-se un lanţ uman între echipajele prezente. La salvarea acesteia au participat pompierii, poliţia, precum şi jandarmii”, informează ISU Satu Mare.
 
Adolescenta a fost preluată de un echipaj medical de terapie intensivă mobilă şi transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare. Fata era conştientă în momentul în care a fost scoasă din apă.
 
Prime date arată că tânăra ar fi sărit în apă. Surse au declarat, pentru News.ro, că persoana care a sunat la 112 pentru a cere ajutor a spus că a observat-o cum s-a aruncat de pe pod în apele Someşului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.