Un puternic incendiu a izbucnit, miercuri, la o hală industrială din judeţul Satu Mare unde erau depozitate anvelope, suprafaţa afectată fiind de peste două sute de metri pătraţi. Nu au fost persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri, la un incendiu produs în localitatea Ciuperceni din judeţul Satu Mare, în incinta unei hale industriale unde erau depozitate anvelope, pe o suprafaţă de aproximativ 220 de metri pătraţi.

La faţa locului s-au deplasat patru maşini de stingere şi serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă. Pompierii au reuşit să stingă focul, nefiind persoane rănite şi nefiind nevoie de evacuarea persoanele aflate în apropiere.

Cauza izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită de către pompieri.

De asemenea, despre incendiu au fost informaţi reprezentanţii Gărzii de Mediu - Comisariatul Judeţean Satu-Mare, care vor face măsurători în zonă având în vedere degajările mari de fum. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.