Şase persoane au fost reţinute de poliţişti în urma unor percheziţii făcute în judeţul Vrancea, la mai multe persoane bănuite că la începtul anului ar fi furat din locuinţe bijuterii, telefoane mobile, parfumuri, ceasuri şi haine, precum şi 500 de litri de combustibil dintr-un autotren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în perioada decembrie 2017 - martie 2018, şase persoane din judeţul Vrancea ar fi furat din locuinţe diverse bunuri, pe unele dintre ele comercializându-le.

Poliţiştii au făcut 14 percheziţii domiciliare în Focşani şi în comune din judeţul Vrancea, în urma cărora au fost indisponibilizate bijuterii, telefoane mobile, parfumuri, ceasuri, articole de îmbrăcăminte şi unelte electrice. Au fost găsite şi o armă neletală (pistol cu gaze) şi şase cartuşe.

Foto: IGPR
Foto: IGPR

De asemenea, doi bărbaţi, de 19, respectiv 61 de ani, ar fi furat aproximativ 500 de litri de combustibil dintr-un autotren parcat pe DN 2 E 85, în afara municipiului Focşani.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 100.000 de euro.

Au fost duse la audieri 15 persoane, dintre care şase  au fost reţinute, urmând a fi prezentate luni Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.