Şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce au provocat un scandal în Craiova, pentru aplanarea conflictului intervenind mai multe echipaje de poliţie, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, pe data de 5 decembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 38 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe o strada din cartierul Romaneşti, a fost abordat de ocupanţii unui alt autoturism, care aveau asupra lor diverse obiecte contondente.
 
“Imediat, la faţa locului au fost dirijate mai multe echipaje din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, precum şi un echipaj de jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova care au stabilit că altercaţia ar fi izbucnit între şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani, cinci dintre aceştia din Craiova şi unul din Băileşti, pe de-o parte şi un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 40 de ani, ambii din Craiova, pe de altă parte, care s-ar fi ameninţat reciproc cu acte de violenţă având asupra lor obiecte contondente, activitatea infracţională fiind întreruptă de intervenţia organelor de poliţie”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.
 
Sursa citată menţionează că toate persoanele implicate în scandal, dar şi mai mulţi martori au fost conduşi la sediul secţiei pentru audieri, fiind ridicate totodată mai multe obiecte contondente în vederea continuării cercetărilor. 
 
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
În urma cercetărilor, şase bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind introduşi în Centrul pentru Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.