Un număr de 26 de apeluri de urgenţă au fost primite de Dispeceratul Salvamont în ultimele 24 de ore, iar cele mai multe dintre acestea s-au înregistrat pentru salvamontiştii de pe Muntele Mic, din judeţul Caraş-Severin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Salvamont România, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 26 apeluri de urgenţă. Dintre acestea, 11 apeluri au fost pentru Salvamont Caraş-Severin - Formaţia Muntele Mic, 3 apeluri pentru Salvamont Alba, câte 2 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov şi Salvamont Predeal şi câte un apel pentru Salvamont Harghita, Salvamont Lupeni, Salvamont Bistriţa, Salvamont Azuga, Salvamont Voineasa, Salvamont Suceava, Salvamont Maramureş, Salvamont Cluj.

De asemenea, s-au primit 42 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre starea pârtiilor din domeniile schiabile.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.