Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe mai multe artere rutiere din judeţele Bacău, Braşov, Bistriţa - Năsăud şi Sibiu se circulă, duminică, în condiţiile unui carosabil umed, fiind semnalate precipitaţii mixte, care local pot favoriza depunerea de polei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe mai multe artere rutiere din judeţele Bacău, Braşov, Bistriţa - Năsăud şi Sibiu se circulă în condiţiile unui carosabil umed, fiind semnalate precipitaţii mixte, care local pot favoriza depunerea de polei.

Pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere, Poliţia Rutieră transmite câteva recomandări conducătorilor auto: Să folosească luminile de ceaţă, precum şi sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, pentru a vedea şi a fi observaţi în trafic; Să reducă pe cât posibil viteza de deplasare; Să circule cu foarte mare atenţie, pentru a putea evita orice obstacol; Să evite pe cât posibil manevra depăşirii, iar dacă este necesar, să o realizeze numai după o asigurare temeinică; Să păstreze în mers o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă; Să manifeste permanent o conduită preventivă la volan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.