Centrul Infotrafic anunţă restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea. Restricţiile intră în vigoare marţi, înfepând cu ora 13.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând de mâine, 19 septembrie, ora 13:00, se vor institui restrictii de circulaţie pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 143+125 de metri - 148 +315 metri, respectiv se va închide calea 2 (sensul Constanta-Bucureşti), traficul urmând a se desfăşura pe câte o bandă, în ambele sensuri, pe calea nr.1 (sensul către litoral)”, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că restricţia se aplică pentru a permite continuarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste braţul Borcea.

”Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă sporită, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând din timp această intenţie. Nu opriţi în mod nejustificat pe banda de urgenţă”, a mai transmis Centrul Infotrafic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.