Circulaţia rutieră pe Autostrada A1, pe sensul Deva - Sibiu, este restricţionată, miercuri, din cauza unor lucrări de reparaţii la carosabil, care se desfăşoară între kilometrii 240-239. De asemenea, până vineri sunt impuse restricţii la kilometrul 306, unde se fac reparaţii la rosturile de dilataţie, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că miercuri, până la ora 18.00, se vor desfăşura lucrări de reparaţii la carosabil pe Autostrada A1 pe sensul Deva către Sibiu, pe tronsonul kilometric 240+500 metri -239+900 metri, fiind restricţionată circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

De asemenea, de miercuri până vineri, până la ora 19.00, din cauza lucrărilor de reparaţie a rosturilor de dilataţie, traficul rutier va fi oprit pe prima bandă şi pe cea de urgenţă ale Autostrăzii A1 pe sensul Deva către Sibiu, la kilometrul 306+250 metri.

Potrivit Infotrafic, restricţiile sunt semnalizate, şoferii fiind sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.