O razie de amploare a avut loc sâmbătă seara în Satul de Vacanţă din Constanţa, iar autorităţile au aplicat 136 de amenzi, în valoare de aproape 120.000 de lei, 34 dintre acestea fiind acordate pentru nerespectarea măsurilor luate în cadrul stării de alertă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă, de la ora 21 şi până duminică, la ora 2.00,  poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă şi cei de la Protecţia Consumatorului au desfăşurat acţiuni de control în Satul de Vacanţă din municipiul Constanţa.  
“În acest context, au fost legitimate peste 300 de persoane şi verificate 45 de societăţi comerciale şi 71 de autoturisme. Au fost aplicate 136 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 118.000 de lei, dintre care 34 pentru nerespectarea cadrului legislativ circumscris stării de alertă, 54 pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 18 pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite şi 8 pentru abateri constatate privind circulaţia pe drumurile publice”, se arată în comunicat. 
În urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au constatat două infracţiuni: portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice 
Totodată, au fost reţinute două permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.