Un psiholog de la Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Institutului de Psihiatrie "Socola" din Iaşi s-a spânzurat în biroul său, el fiind găsit de colegii alertaţi că bărbatul avea pacienţi programaţi la consultaţie, dar nu era de găsit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Psihologul a venit, marţi la prânz, la serviciu, iar colegii săi afirmă că bărbatul nu i-a salutat, apoi s-ar fi închis în birou. Mai mulţi pacienţi erau programaţi la consultaţie la psihologul respectiv, însă acesta nu a fost de găsit, în ciuda apelurilor repetate ale angajatei de la recepţia centrului.

El a fost descoperit de un coleg dintr-un cabinet alăturat.

Un echipaj SMURD s-a deplasat acolo, însă bărbatul decedase deja.

Colegii bărbatului susţin că acesta ar fi fost afectat în ultima perioadă de probleme de sănătate ale unuia dintre copiii săi.

Mai mulţi poliţişti şi procurori s-au deplasat la Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iaşi şi au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele pentru care bărbatul a recurs la gestul suicidar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.