Un proiectil a fost găsit pe troturar, în dreptul unei clădiri din Sectorul 3 al Capitalei, poliţiştii luând decizia de a restricţiona traficul pe întreaga stradă. În plus, au fost evacuaţi elevii şi cadrele didactice de la o şcoală aflată în apropiere. Specialiştii au stabilit că dispozitivul nu prezintă pericol, însă verificările în acest caz continuă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Capitalei, Secţia 12 Poliţie a fost sesizată, miercuri dimineaţă, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil din Sectorul 3, pe trotuar, s-ar afla un proiectil.
 
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
”La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind luată măsura restricţionării traficului pe toată strada. Totodată, s-a procedat la evacuarea elevilor şi a personalului didactic aflaţi în şcoala din proximitate. De asemenea, lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale si ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sosiţi la adresă, au ridicat dispozitivul, comunicând faptul că acesta nu prezintă niciun pericol”, a transmis sursa citată.
 
La acest moment, activităţile sunt în dinamică, fiind făcută cercetarea la faţa locului.
 
Verificările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.