Primarul oraşului Baia Mare Cătălin Cherecheş oferă 10.000 de lei recompensă pentru prinderea celui care a violat şi ucis o fetiţă de cinci ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a lansat un demers unic pentru administraţia locală din România, anunţând că îşi oferă indemnizaţia de 10.000 de lei recompensă pentru prinderea infractorului care a ucis-o pe micuţa Estera", anunţă un comunicat al primăriei.

De asemenea, instituţia solicită ca persoanele care deţin astfel de informaţii sau indicii sunt rugate să apeleze la numărul de telefon 0737.373.070.

"Un angajat al Poliţiei Locale va prelua apelul şi va da detalii cetăţenilor cu spirit civic care sprijină găsirea criminalului violator, fiindu-le garantată protejarea identităţii", precizează Primăria Baia Mare.

Estera, o fetiţă de 5 ani a fost violată şi ucisă luni, 30 aprilie 2018, în Baia Mare. Luni seara, în jurul orei 23.30, în urma unui apel la 112, se anunţa că o fetiţă în vârstă de cinci ani dispăruse de la domiciliu, în jurul orei 15.00, de pe strada Electrolizei. Trupul fetiţei a fost descoperit fără viaţă în apropierea zonei în care locuia.

 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.