Poliţiştii prahoveni, care joi au descins la un imobil din oraşul Băicoi, au găsit 250 de kilograme articole pirotehnice, 510 litri de produse alcoolice şi peste 5.000 de ţigări a căror provenienţă nu poate fi justificată, două persoane fiind audiate în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, de la Serviciul Arme Explozivi Substanţe Periculoase au făcut, joi, percheziţii la un imobil din oraşul Băicoi, într-un dosar care vizează operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Poliţiştii aveau informaţii conform cărora mai multe persoane ar fi achiziţionat articole pirotehnice interzise la deţinere în scopul recomercializării acestora în perioada sărbătorilor de iarnă.

La locuinţa unde a avut loc descinderea poliţiştii au găsit 250 de kilograme de articole pirotehnice, 510 litri de băuturi alcoolice, fără provenienţă legală, care au fost predaţi lucrătorilor din cadrul ANAF, Biroul Vamal Ploieşti, în vederea luării măsurilor legale,  precum şi 5.724 ţigarete, ambalate în pachete, fără banderole de fiscalizare şi fără documente legale de provenienţă.

Două persoane au fost ridicate şi duse la sediul Poliţiei pentru a fi audiate în acest dosar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.