O persoană a murit şi patru au fost rănite marţi dimineaţă. într-un accident în care au fost implicate o ambulanţă care transporta pacienţi pentru dializă şi un autoturism, produs în localitatea prahoveană Floreşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
O ambulanţă privată, care transporta pacienţi pentru dializă, şi un autoturism au fost implicate în accident, pe raza localităţii Floreşti.
Un pacient din ambulanţă, încarcerat şi inconştient, scos în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.
În ambulanţă erau 5 pacienţi şi soferul, iar ar în autovehicul era doar soferul.
Patru persoane au fost transportate la spital iar persoana cu stop cardio-respirator, un bărbat de 62 de ani, a decedat.
 
La intervenţie au participat un echipaj de stingere, unul de descarcerare, o autospecială pentru victime multiple şi 3 echipaje SMURD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.